BMW Originaldeler

Hver enkelt del er avgjørende for at helheten skal passe perfekt sammen. BMW Originaldeler er skreddersydde for din BMW, produsert med største nøyaktighet og testet i ekstreme situasjoner. Dette garanterer perfekt passform, funksjon og kvalitet, i mange år. Furubakken Bilverksted kan som ditt BMW Service verksted nemlig tilby deg et komplett utvalg av BMW Originaldeler, selv mange år etter at du kjøpte din BMW.

BMW Originaltilbehør
Vi garanterer at hvis du bruker oss til service og vedlikehold bruker vi bare BMW originaldeler. Vårt delelager har det meste av BMW service og slitedeler.

Med BMW Originaltilbehør kan du utstyre din BMW akkurat slik du ønsker. Alle komponenter er spesielt konstruert for hver enkelt modell og er av svært høy kvalitet. Furubakken Bilverksted som er autorisert BMW Service verksted sørger for profesjonell montering av tilbehøret.

Furubakken Bilverksted har et godt utvalg av originale BMW deler og tilbehør. Vårt delelager er også meget konkurransedyktig på priser når det gjelder BMW original tilbehør og BMW felger og dekk.

Kontakt oss for en hyggelig prat når det gjelder utstyr til Din BMW!

  • Felger og dekk
  • Skibokser / Lastestativer
  • Bilpleie produkter
  • BMW motorsport effekter +

Vi samarbeider også med et karosseri/lakkverksted som holder til i samme hus. Således kan vi utføre alle typer reparasjoner på din BMW.