BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive – Du kjører, resten tar vi oss av.

BMW Service Inclusive betyr at du kan velge blant flere avtaler som omfatter alle typer vedlikeholds- og servicearbeider. Du betaler bare én gang for avtalt tidsperiode eller kjørestrekning og kan ha bilen på service så mange ganger som det er nødvendig i følge service indikatoren innen det avtalte tids og kilometerintervallet. Dette gjelder også utenlands, hos alle BMW Service verksteder som deltar på ordningen.

Vanlige intervaller kan være 3år/60 000km, 5 år/80 000km eller 5 år/100 000km. Servicepakkene man får er som regel enten bare service, eller service og bremser. Ta kontakt med oss for en prisutregning for din bil.

Alle nødvendige BMW Originaldeler, olje og arbeidspenger er inkludert. Med serviceavtalene fra BMW trenger du ikke bekymre deg om servicekostnader, vedlikehold og utskifting av slitedeler (avhengig av serviceavtalen). Våre prissammenlininger viser at det er svært fordelaktig å forhåndsbetale for servicen innen disse avtalene – ofte er det så mye som 30-40% å spare prismessig i forhold til å betale servicene enkeltvis over disk. Serviceavtalene overfores till neste eier og er dermed med på å øke bilens verdi.